Contact

Wil je informatie, een keer meetrainen, een suggestie doen of lid worden van de vereniging? Dan kan je hier jouw boodschap achterlaten.

Naam  
E-mail  
Ik wil graag  
Bericht  

Voor het lidmaatschap is de volgende informatie van belang:

Aanmelden

Lid worden van Volleybalvereniging Quick kan op elk moment. De eerste kennismakingstrainingen hoef je natuurlijk niet te betalen. Om je aan te melden kan je het digitale aanmeldformulier invullen (de link ontvang je via e-mail of whatsapp)


Beëindigen lidmaatschap

Beëindiging van het lidmaatschap dient schriftelijk of per mail te geschieden bij de secretaris (ledenadministratie), ten minste 1 maand voor aanvang van het nieuwe seizoen. Het seizoen loopt van 1 juli t/m 30 juni. Opzegging moet dus geschieden voor 1 juni. Bij tussentijdse opzegging loopt de contributieverplichting door tot het einde van het lopende seizoen (30 juni). In bijzondere gevallen kan het bestuur tot een andere regeling besluiten.

Trainen en spelen is voor eigen risico.


Contributie

Dames € 10,-- per maand. (ivm betaalde trainer)

Heren € 7,-- per maand.

De contributie wordt per kwartaal betaald.

 

Vragen over het lidmaatschap? Vul dan het contactformulier in (pagina Contact)

 

Jouw gegevens en jouw privacy:

De ingevulde gegevens worden alleen gebruikt om contact met jou te kunnen opnemen, activiteiten aan te kondigen, rekeningen (contributie) te versturen. Met het oog op de teamindeling voor de StadsVolleybalMeppel (SVM) worden je voor- + achternaam aan de SVM doorgegeven ivm de spelerskaarten. Voor de spelerskaart dien je zelf een pasfoto bij de SVM aan te leveren.